REUS promoció

AGENDA

Cicle de xerrades itinerants

22/03/2017 (07:30 h)

Experiències que ens construeixen 

Punt de partida (confluències). A càrrec de Jordi Balsells Marcó

Durant els mesos de Març a Maig  el Teatre Bravium de Reus, l’Auditori Santa Llúcia de La Selva del Camp,  la seu d'Òmnium Baix Camp a Reus i el Centre d’Amics de Reus seran  els altres escenaris de les més de quinze propostes del cicle, amb l’objectiu de difondre les iniciatives nascudes en una època de grans dificultats (la postguerra espanyola) i els testimoniatges d’aquells qui les van viure.

Totes les conferències seran pronunciades per destacats activistes locals o persones anònimes que van viure els esdeveniments narrats en primera persona, amb la voluntat de recollir-ne el testimoni i ampliar-lo amb les aportacions dels assistents i reconèixer la tasca col·lectiva dels impulsors de les diverses iniciatives.

Els organitzadors hem preparat una plataforma digital on poder compartir imatges, testimonis i opinions sobre aquests temes o altres que formin part de la memòria de la comarca i del País. Es tracta de la plana de Facebook #arRelats, on anirem publicant totes les novetats dels projectes

 Els dimecres a les 19.30 h al Teatre Bravium de Reus (carrer de la Presó, 13)

Preu: 
entrada lliure

Bravium Teatre

Carrer de la Presó, 13
Tel. 977 34 37 01
http://www.braviumteatre.com/
info@braviumteatre.com

Oficina de Turisme

Plaça del Mercadal, 3
43201 (Gaudí Centre)
977 010 670
infoturisme@reus.cat