REUS promoció

AGENDA

Concert per al record

12/07/2018 (08:30 h)

Tercera edició del Concert per al record, amb la participació enguany de l’Orfeó Reusenc. És un acte d’homenatge i record de les persones que hi reposen en la intimitat d’aquest espai, una iniciativa que també s’organitza en altres cementiris de ciutats catalanes i també d’arreu d’Europa, en especial en el marc de la celebració de Setmana Europea dels Cementiris, que impulsa l'Associació de Cementiris Significatius d'Europa.

L'acte serà conduït per Josep Baiges i Helena Tarragó i es farà al bosquet de pins que hi ha al voltant del Centre d’Interpretació del Cementiri (espai on antigament s’ubicava el Mausoleu del General Prim) i tindrà una capacitat per a 500 persones.

A diferència de les passades edicions, per poder accedir a l’acte, enguany caldrà tramitar la corresponent invitació a través del web dels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp (www.sfreus.cat). A partir de les 12 hores del dia 6 de juliol es podrà gestionar l’entrada que caldrà presentar el dia del concert, per poder accedir al recinte. En el moment de realitzar aquest tràmit, només es podran reservar fins a quatre invitacions per persona.

L’aforament es limitat, sense numerar i el concert és gratuït.

Preu: 
Gratuït

Cementiri

Avinguda de la Pau, 206, 43203
Tel. 977 341 272
http://www.sfreus.cat/instalacions.php?op=2
info@sfreus.cat

Oficina de Turisme

Plaça del Mercadal, 3
43201 (Gaudí Centre)
977 010 670
infoturisme@reus.cat