REUS promoció

AGENDA

Dia Mundial de la Salut Mental. Presentació d’experiències d’inserció laboral per les persones amb malaltia mental

10/10/2019 (06:30 h)

Mes de la Salut Mental

Reus fa d’octubre El Mes de la Salut Mental amb activitats per visibilitzar les persones amb malalties mentals

Per primer cop, coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra a tot el món el 10 d’octubre, Reus acull El Mes de la Salut Mental. Un cicle d’activitats i actes amb el lema «Connect@ amb la vida», organitzat per l’Ajuntament de Reus i les organitzacions que treballen en aquest àmbit a la ciutat: l’Associació Asperger-TEA del Camp de Tarragona (Aspercamp), l’Associació de Trastorn Bipolar de les Comarques de Tarragona, l’Associació de familiars de malalts mentals Dr. Francesc Tosquelles, la Fundació Villablanca, la Fundació Pere Mata i l’Institut Pere Mata.

Per a més informació sobre el Mes de la Salut Mental a Reus es poden consultar les xarxes socials següents: #connectaamblavida, #reusSalut i #reus.

Dijous 10 d’octubre a les 18.30 h al Centre Cultural Castell del Cambrer (plaça del Castell, 4): Celebració del Dia Mundial de la Salut Mental. Presentació d’experiències d’inserció laboral per les persones amb malaltia mental amb representants del Projecte Heura-Maragda, la Fundació La Fageda i la Fundació Pere Mata i moderat pel periodista Jordi Catañá Martí.

Preu: 
Gratuït

Centre Cultural El Castell
Oficina de Turisme

Plaça del Mercadal, 3
43201 (Gaudí Centre)
977 010 670
infoturisme@reus.cat