REUS promoció

AGENDA

Dimarts de Carnaval

13/02/2018 (06:00 h)

A partir de les 18.00 h, al Castell del Cambrer, cap de dol i vetlla del Rei Carnestoltes. Veniu a donar l’últim adéu i a consolar la Reina i les plorones que l’acompanyen.

A les 19.00 h, pels carrers de nucli antic, solemne professó, plenària i corporativa, de la Germandat dels Set Pecats Capitals. Acompanyament musical Staccato. A continuació, al Castell del Cambrer, acte de comiat i extremunció del monarca difunt. Organitza: Germandat dels Set Pecats Capitals. 

A les 20.00 h, des de la plaça del Castell, Rua Mortuòria amb les despulles del Rei Carnestoltes, les ploraneres, les amants i la vídua la Reina, les colles i, tancant la comitiva, el poble afligit. La rua sortirà del Castell del Cambrer, passarà per l’Àbsis de la Prioral, carrer de les Peixateries Velles, plaça de Sant Pere, carrer Major i finalitzarà a la plaça del Mercadal on, seguidament, tindrà lloc la CREMA DE SA MAJESTAT. 

En arribar a la plaça del Mercadal, fugaç robatori del Braç Incorrupte a càrrec del Ball de Diables i, seguidament, crema del Rei Carnestoltes. 

A les 21.00 h, a la plaça del Mercadal, pública lectura del testament i tot seguit es procedirà a retirar les cendres de Sa Majestat el Rei Carnestoltes LVIII. Organitza: Germandat dels Set Pecats Capitals.

Preu: 

Plaça del Mercadal
Oficina de Turisme

Plaça del Mercadal, 3
43201 (Gaudí Centre)
977 010 670
infoturisme@reus.cat