REUS promoció

AGENDA

PARADETA de Sant Jordi SOLIDÀRIA del Servei d'Intervenció Socioeducativa (SIS) Noves Connexions

23/04/2019 (05:30 h)

Treballs manuals a canvi d’aliments

Per setè any consecutiu, els infants i adolescents dels serveis d'intervenció socioeducativa (SIS) Districte I i Noves Connexions han organitzat, per Sant Jordi, paradetes solidàries d'intercanvi de treballs manuals fets per ells per aliments i joguines. La resta de SIS de la ciutat se sumen a les activitats programades amb motiu d'aquesta festivitat als centres cívics on es troben ubicats.

El SIS Noves Connexions, ubicat al Centre Cívic Llevant (carrer de Cels Gomis Mestre, 10), ha organitzat una paradeta de Sant Jordi el dimarts 23 d'abril de 17.30 a 19 h per tal d'intercanviar aliments d'alt valor nutritiu (llegums secs, oli, llet, llaunes de conserva de peix i aliments infantils) per treballs manuals elaborats pels usuaris d'aquest servei. Els aliments recollits es donaran a la Fundació Banc dels Aliments de Reus.

El SIS és un servei diürn preventiu que depèn de la Regidoria de Benestar Social i dóna suport, estimula i potencia l'estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l'adquisició d'aprenentatges bàsics i l'esbarjo, i compensa les deficiències socioeducatives dels infants i adolescents en situació de risc.

Preu: 
Gratuït

Centre Cívic Llevant

El Centre Cívic Llevant ocupa les instal·lacions, totalment remodelades ...
Tel. 977 010 026
http://www.reus.cat/serveis/centre-c%C3%ADvic-llevant
cc.llevant@reus.cat

Oficina de Turisme

Plaça del Mercadal, 3
43201 (Gaudí Centre)
977 010 670
infoturisme@reus.cat