REUS promoció

AGENDA

Projecció del minimetratge "Ales d'ivori"

18/01/2020 (08:30 h)

Projecció del migmetratge Ales d'ivori, dirigida per Martí Guarch. La Sala Santa Llúcia, acollirà la projecció del migmetratge, abans de que aquest ho faci en sales comercials d’arreu de Catalunya, Espanya i Europa.  

Ales d’ivori és un migmetratge de 40 minuts que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Unió Europea, per donar impuls als joves creadors de cinema del Camp de Tarragona. Martí Guarch (20 anys) n’és el director, i compta amb un equip d’arreu de Catalunya i part d’Argentina per a la producció del migmetratge. Ales d’ivori va presentar-se el passat 4 de gener al Convent de les Arts d’Alcover amb la presència del delegat del Govern de Catalunya i representants de la Unió Europea. El film es veurà en sales de cinema de Barcelona, Madrid i Màlaga a partir del mes de març, i a festivals d’arreu d’Europa en versió anglesa i francesa. El projecte és una clara aposta pel talent del Camp de Tarragona i per potenciar el territori dins del circuit cinematogràfic professional de Catalunya.

SINOPSIS
Un drama que posa en joc la pressió de la societat i la llibertat de l’ésser humà, en aquest cas encarnada per dues joves. Tornem a la Guerra Civil, a Arnes, un petit poble català de la Terra Alta. La Marta és una jove burgesa molt intel·ligent que descobreix aspectes sobre la sexualitat que la societat tendeix a amagar. La Rosa és una noia molt lligada a la seva mare que poc a poc va descobrint el món tot deixant-se endur per els seus sentiments i passions.

“Víctimes d’una societat masclista i patriarcal.”
Entre les dues joves sorgeix alguna cosa més que amistat. Marta excita la imaginació de la Rosa, a qui se li desperten noves sensacions i preguntes. Durant aquests dies d’estiu, els impulsos més amorosos plens d’obsessió, fascinació i desig es despertaran entre elles. Sens dubte, són conscients que la societat on viuen no acceptarà de cap manera la seva relació, però decideixen lluitar per poder viure en llibertat. La Rosa ha d’enfrontar-se al seu poble, a la família, a la naturalesa, i fins i tot a ella mateixa per poder estimar en llibertat. Tot apunta cap a un destí tràgic.

“Una tempesta de passió, excitació i molta força.

Preu: 
5 €, soci de l'entitat 3 €
Videos Relacionats: 

Sala Santa Llúcia

Raval de Robuster, 34
Tel. 977 77 11 91
http://www.salasantallucia.es.tl
secretariagermandat@gmail.com

Oficina de Turisme

Plaça del Mercadal, 3
43201 (Gaudí Centre)
977 010 670
infoturisme@reus.cat