REUS promoció

AGENDA

Somriure a l'adversitat

11/11/2019 (09:00 h)

3a Jornada de Salut i Emocions

Amb l’objectiu de divulgar els principals aspectes de la salut emocional, la Regidoria de Salut organitza la jornada Salut i Emocions, que aplegarà persones expertes en aquest camp:

La Dra. Jaci Molins és impulsora a Catalunya del Coaching en la pràctica sanitària, ella aposta per una actitud de canvi per a dur a terme conductes saludables impulsades des de la motivació i l’energia. Amb la Maria Navarrete ens entrenarem per regular les nostres emocions i tenir millor percepció del nostre propi benestar. El Pablo Muñoz ens explicara a través de l’experiència del centre educatiu on treballa, l'efecte sobre la salut (i el cervell) del Mindfulness, i com el podem aplicar de forma pràctica.  I acabarem amb el Ramon Hermosín que ens convidarà a participar en un espai d’humor i alegria , emocions tan necessàries per activar-nos i afavorir la nostra salut.

La jornada combina una part teòrica i talles pràctics que ens han de dur a explorar la felicitat, la motivació i l’energia com a eines per desenvolupar actituds de canvi.

 

Preu: 
Gratuit. Cal inscripció

Sala Santa Llúcia

Raval de Robuster, 34
Tel. 977 77 11 91
http://www.salasantallucia.es.tl
secretariagermandat@gmail.com

Oficina de Turisme

Plaça del Mercadal, 3
43201 (Gaudí Centre)
977 010 670
infoturisme@reus.cat