REUS promoció

AGENDA

Tosca

10/03/2017 (07:00 h)

L´AGRUPACIÓ PERICIAL de REUS , amb motiu de les festes de Sant Tomàs, 2017 té la satisfacció de presentar: ”TOSCA de Giacomo Puccinii.

Òpera característica del “verisme”, estrenada a l’any 1900 a Roma i que arribà a Barcelona dos anys després. Es tracta d’una sessió didàctica audiovisual que en acosta de forma distesa i entenedora al llibre i música d’aquesta important obra, de la mà del conegut periodista i dinamitzador cultural Marcel Gorgori.

Marcel Gorgori

Periodista de ràdio i de televisió. Especialitzat en divulgació, ha creat i presentat diversos programes de referència en àmbit de la música, i més concretament de l’òpera, com ara Nit d’arts , i Va d’òpera a la TV (Canal 33, o Històries de l’òpera a la ràdio (Catalunya Música). Recentment ha creat i presentat també a la televisió el programa En clau de vi (Canal 33), que s’ha mantingut en pantalla tres temporades i del que s’han fet varies reposicions.

Autor de diversos llibres dedicats tant al món de l’òpera (Cinc cèntims d’òpera, Paraula d’òpera, Aquella nit a l’òpera) com del vi (Vins compartits), ha impulsat els últims temps SIMFONOVA una iniciativa que porta per tot el país espectacles que apropen l’òpera al gran públic. Així després de l’èxit el passat 2016 de “Només per a uns quants?”, estrena aquesta temporada el nou espectacle “La rebotiga de l’òpera” que ben aviat serà presentat a la nostra ciutat.

 

Es pot seguir tota la seva activitat a www.marcelgorgori.cat

 

 


Preu: 
entrada lliure

Bravium Teatre

Carrer de la Presó, 13
Tel. 977 34 37 01
http://www.braviumteatre.com/
info@braviumteatre.com

Oficina de Turisme

Plaça del Mercadal, 3
43201 (Gaudí Centre)
977 010 670
infoturisme@reus.cat