REUS promoció

El Gaudí Centre Reus està situat en ple centre històric de la ciutat, el Gaudí Centre és un nou espai d’interpretació que permet al públic de totes les edats descobrir la formació del seu geni creatiu i entendre de forma didàctica els secrets de la seva arquitectura. A través de múltiples recursos (audiovisuals, maquetes interactives, escenografies, objectes personals...) els visitants s’endinsen en el món de Gaudí d’una forma participativa, obrint els sentits i la ment a noves experiències.

La visita es realitza amb audioguies amb explicacions en cinc idiomes: català, castellà, francès, anglès, rus i alemany.

 

Com a mesura preventiva es tanquen els equipaments turístics: Gaudí Centre, Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata, Campanar i Estació Enològica, per un termini de 15 dies i poden ser prorrogats o modificats, en funció de l’evolució de les actuals circumstàncies i de les disposicions i recomanacions emeses pel Departament de Salut i d’Interior de laGeneralitat de Catalunya, que seran oportunament posades en coneixement de la ciutadania.

 

 

GAUDÍ CENTRE REUS
Plaça del Mercadal, 3
43201 Reus

www.gaudicentre.cat

infoturisme@reus.cat
Tel. 977 010 670

Videos Relacionats: 


Gaudí Centre Reus

Situat en ple centre històric de la ciutat, el Gaudí Centre és un nou ...
Tel. 977 010 670
www.gaudicentre.cat
infoturisme@reus.cat