REUS promoció

 

La polsera turística “Visit Reus”, una nova proposta turística que aprofita el moment àlgid de la temporada alta de visitants a Reus per oferir un producte que promociona la visita a diferents espais patrimonials i museístics de la ciutat i afavoreix l’increment de la durada en l’estada dels visitants a Reus així com la seva tornada a la ciutat. 

La polsera turística «Visit Reus» és un multitiquet que, per primera vegada a la ciutat, inclou la visita a 5 dels espais patrimonials més representatius de Reus: el Gaudí Centre, el pavelló dels distingits de l’Institut Pere Mata, el campanar de l’església prioral de Sant Pere i els dos Museus de Reus, raval de Santa Anna i plaça de la Llibertat. 

Amb la polsera «Visit Reus» els visitants gaudiran d’un important descompte, de més del 50% en el preu total de les entrades als 5 espais, i guanyaran també en comoditat, ja que només caldrà que realitzin una vegada la compra d’entrada sense necessitat d’adquirir altres tiquets. Després, l’accés als espais és directe, mostrant la polsera a l’entrada de cada espai perquè pugui ser escanejat. La visita als espais es realitza en l’ordre que decideixen els visitants, sense necessitat de seguir un itinerari establert i al ritme que vulgui cada visitant. La polsera, realitzada en silicona i identificada amb el nom «Visit Reus», permet la visita durant un període màxim de 6 mesos des de la seva adquisisó i serà d’un sol ús, és a dir, cada un dels espai podrà ser visitat una sola vegada. 

Els diferents espais a visitar amb la polsera «Visit Reus» estaran identificats amb un “roll-up” i s’hi podrà accedir amb les condicions i horaris habituals de cada equipament, sense cap restricció, incloent també el servei d’audioguia al Gaudí Centre i al pavelló dels distingits de l’Institut Pere Mata. 

Les polseres es podran adquirir al Gaudí Centre Reus (plaça del Mercadal) des d’aquest dimecres 9 d’agost, data en que es posarà en funcioment la proposta «Visit Reus». La polsera d’adult té un preu de 12 euros (visitants de 15 a 64 anys), 8 euros per a júniors i sèniors (de 9 a 14 anys i a partir de 65 anys) i serà gratuïta per a infants fins als 8 anys. 

Fitxers Relacionats: 

Oficina de Turisme

Plaça del Mercadal, 3
43201 (Gaudí Centre)
977 010 670
infoturisme@reus.cat