REUS promoció

DES DE CAMBRILS, SALOU I LA PINEDA PLATJA


En cotxe:
- Des de Cambrils: per l’A-7 fins als voltants de Vila-seca i després per la C-14 fins a Reus. Durada aproximada del trajecte: 20 minuts.
- Des de Salou: por la C-14 fins a Reus. Durada aproximada del trajecte: 15 minuts
- Des de la Pineda Platja: per l’A-7 y després per la C-14 fins a Reus. Durada aproximada del trajecte: 15 minuts

En autobús:
La companyia Plana realitza el recorregut fins a Reus des de Cambrils, passant per Salou i la Pineda Platja. A l’estiu la freqüència de pas és d’uns 30 minuts i a l’hivern, cada hora, aproximadament. El preu del bitllet és d’uns 2 € per trajecte. Des de la Pineda Platja, el recorregut fins a Reus dura uns 30 minuts aproximadament.

 

DES DE L’AEROPORT DE REUS

L’aeroport de Reus està situat a 3 km del centre de la ciutat i connecta amb diferents destinacions europees i espanyoles, principalment a través de la companyia Ryanair.

En autobús:
La línia d’autobús municipal número 50 connecta l’aeroport de Reus amb el centre de la ciutat, amb una freqüència d’una hora. Realitza diferents parades, que inclouen l’estació d’autobusos i de tren i des d’on podreu viatjar a altres localitats.

Durada del trajecte fins al centre de Reus: 30 minuts aproximadament 
Freqüència de pas: 1 hora 

Horaris:

Sortides Aeroport – Reus: 
Primera sortida: 05.11 h 
Última sortida: 00.11 h. 

Sortides Estació de tren (RENFE) – Aeroport de Reus 
Primera sortida: 4’30 h 
Última sortida: 23’30 h. 

En taxi:
La parada de taxis es troba davant de la porta de la terminal d’arribades de l’aeroport. El cost aproximat del trajecte fins el centre de Reus és de 20 € i té una duració d’uns 15 minuts aproximadament.

En cotxe:
L’aeroport compta amb un servei de lloguer de cotxes i amb un aparcament públic amb capacitat per a 546 vehicles particulars. Cost màxim per dia: 8,90 €.


DES DE LA CIUTAT DE BARCELONA

En cotxe:
Reus està situat a 110 km al sud de Barcelona, a poc més d’una hora en cotxe. L’accés més ràpid i còmode és per l’autopista AP-7, prenent la sortida 34 i seguint en direcció a Reus per la T11.

En tren:
El trajecte des de Barcelona dura 1h 40 minuts aproximadament. Uns 15 trens realitzen diàriament el recorregut entre l’estació de Barcelona Sants i la de Reus. El preu del bitllet d’adult és de 6’60 € (regional) i de 7’50 € (Catalunya Express).

En Autobus:
La companyia Hispano Igualadina connecta la ciutat de Barcelona amb Reus quatre vegades al dia els dies entre setmana, i dues vegades els caps de setmana. El trajecte dura 1h 50 minuts aproximadament y el preu del bitllet és de 9’50 €.

 

Descarrega't els horaris d'autobús: http://www.empresaplana.cat/  http://www.igualadina.com/index.php

Descarrega't els horaris de l'autobús de l'aeroport: https://www.reustransport.cat/nous-horaris-l50/

Descarrega't els horaris dels trens: http://www.renfe.com/Oficina de Turisme

Plaça del Mercadal, 3
43201 (Gaudí Centre)
977 010 670
infoturisme@reus.cat