10/06/2021 17:30 - 10/06/2021 19:00

Seminari en línia “Connectant lluites de resistència ambiental a Amèrica Llatina”.

Preu:

Gratuït

Descripció de l'activitat

Dins el projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans que l'Ajuntament de Reus hi participa a través del departament de Solidaritat i Cooperació, coincidint amb el Dia del Medi Ambient, aquesta jornada pretén generar un espai d’anàlisis, reflexió col·lectiva i posada en comú de reptes, reivindicacions i propostes entre defensors i defensores que treballen per la defensa de la terra i el medi ambient a Amèrica Llatina.

Es vol posar en valor i visibilitzar la tasca de les persones defensores de drets humans i ambientals, connectar les seves lluites per un món més just, equitatiu i sostenible, conèixer les seves estratègies de resistència i teixir xarxes de solidaritat, suport i protecció per fer front als diferents riscos i amenaces a què estan exposades.

Comptarem amb la participació de les defensores; Leiria Vay (Guatemala), Karen Taxilaga (Mèxic), Milena Florez (Colòmbia) i Reynaldo Dominguez (Hondures). La conducció de l’acte la farà el Miguel Pajares, president de la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat, Dr. en Antropologia social i autor del llibre “Refugiats climàtics: un gran repte del segle XXI”.

Enllaç per seguir el webinar: https://www.youtube.com/watch?v=dBzjHfBK03A&feature=youtu.be

GUARDAT
per la meva visita

GUARDA-HO
per la meva visita