REUS promoció

Els establiments comercials de la ciutat estan totalment compromesos amb les mesures establertes per les diferents administracions públiques per tal d'evitar la propagació del Covid-19.


-----------


Reus és un referent per la seva llarga tradició comercial i es reconeguda com “la ciutat de les compres” de la Costa Daurada. Compta amb més de 600 establiments concentrats als carrers del centre i gaudeix d’una zona de vianants molt integrada on podrà trobar una àmplia oferta comercial amb les marques més prestigioses i un excel·lent servei. Degut a aquesta llarga història, encara es poden trobar un gran nombre d’establiments amb molta tradició comercial. En el mateix centre també trobem una gran oferta de serveis com restaurants, bars i terrasses on podrà gaudir d’un ambient acollidor en el seu dia de compres. Per fer més còmoda la visita i per afavorir l’accessibilitat al centre s’hi troben més de 3.500 places en diferents àrees i zones d’aparcaments. A la mateixa oficina de turisme de Reus situada a la planta baixa del Gaudi Centre, trobem el punt de devolució de tax-free per oferir-li més servei al client no resident a la Unió Europea. També cal destacar l’oferta dels Mercats municipals de Reus, on podrà trobar una àmplia varietat de productes locals de gran qualitat i rebre un tracte molt agradable.

Horari comercial

- L’horari habitual d’obertura es de 10.00-13.30 i de 16.30-20.30, tot i que cada vegada hi ha més comerços que obren al migdia.

A banda del calendari de les festes oficials, són festius a Reus els següents dies:

- 29 de Juny: Festa Major de St. Pere.

- 25 de Setembre: Festa Major de la Misericòrdia.

Els festius d'obertura comercial pel 2020 a Reus són els següents:

     5 de gener

     12 de gener
     5 de juliol

     15 d'agost
     12 octubre
     29 de novembre *
     6,13 i 20 de desembre
     27 de desembre *

* Festius addicionals d’obertura comercial autoritzada aplicables a Reus.

DOGC núm 7811 de data 15.02.2019 Resolució EMC/305/2019, per la qual es publiquen les dates afegides i/o substituides al calendari de dies festius amb obertura comercial autritzada de diversos municipis. 


 


Oficina de Turisme

Plaça del Mercadal, 3
43201 (Gaudí Centre)
977 010 670
infoturisme@reus.cat