L'art de comprar passejant

La capital del comerç enllaça tradició amb modernitat

Gràcies al suau clima mediterrani i a la geografia plana de la ciutat, anar de compres per Reus es converteix en una agradable passejada a l’aire lliure. Hi trobareu un eix comercial de llarga tradició integrat al centre històric, amb botigues de moda, decoració, tecnologia i un llarg etcètera, des de les cadenes més populars fins les botigues més úniques. Els mercats municipals també són una visita obligada i un punt de trobada entre les compres i la gastronomia local.

Reus ha estat una ciutat comercial des de l’edat mitjana, amb un mercat amb més de set segles d’història. Trepitjar els seus carrers és resseguir les passes dels argenters o els llibreters que van construir el caràcter de la vila. Avui aquesta tradició perviu en el caràcter acollidor i tracte professional dels seus botiguers, i en l’abast de l’atracció comercial de Reus que arriba a més de 660.000 persones.

Anar de botigues a Reus és una experiència que uneix tradició amb modernitat. No oblidis d’incloure les compres dins la teva visita a la capital del Baix Camp.

Mercats

A Reus, els mercats són una part imprescindible del dia a dia del comerç local. Des de l’alimentació a la roba i els complements, els mercats de la ciutat ofereixen opcions de qualitat i a molt bon preu.

Els Mercats de Reus, inclouen dos mercats tradicionals amb una àmplia oferta d’aliments del país, frescos i de la terra, així com el típic mercat ambulant a l’aire lliure, amb productes de temporada a preus molt assequibles. També s’hi afegeix un mercat d’antiquaris, que completa una oferta per a tots els gustos. El mercat és una part cabdal de la història de Reus, ja que s’ha celebrat durant més de 700 anys i n’ha sigut durant molts d’ells la peça angular de la seva economia i el seu paper destacat al sud de Catalunya. 

Mercat dels Marxants

Veure més
Mercat d'Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes

Veure més
Mercat Central

Veure més
Mercat del Carrilet

Veure més