REUS promoció

 

Cambrils compta amb una oferta gastronòmica variada i rica, amb restaurants per a tots els gustos i butxaques, no en va és la Capital Gastronòmica de la Costa Daurada. Destaquem el port que conserva el tipisme mariner amb 35 barques de pesca, i el barri antic on els carrers estan plens de vida amb tot de flors penjant dels balcons. Entra a l’Agrobotiga l’oli DO Siurana premiat com el Millor oli d’ España. I a més, Cambrils està certificat com a destinació de turisme familiar per l’oferta especialitzada en famílies. Passeja per Cambrils, per la vila i arran de mar, comptem amb 9km de litoral i 23km de carril bici.

Salou ha fet una clara aposta pels serveis de qualitat i de proximitat. Les platges i cales de sorra daurada amb les seves aigües tranquil·les han convertit a Salou en una de les grans destinacions de referència de la Costa Daurada. La seva excel·lent climatologia i l'aposta per la qualitat dels serveis, l'han fet valedora dels certificats de Destinació de Turisme Familiar i de Destinació de Turisme Esportiu. Les condicions excepcionals del port natural i de la franja litoral de Salou han marcat la història del municipi. L’establiment dels íbers i de la civilització romana són els testimonis de la mítica Salauris, que s’identifica històricament amb Salou. El rei Jaume I va salpar a la conquesta de Mallorca des d’aquestes aigües i la intensitat comercial del port va ser objectiu dels corsaris. La qualitat, excel·lència i respecte cap el medi ambient són els estàndards amb els quals es treballa al litoral de Salou. El conjunt de les platges de Salou compta amb el Certificat Mediambiental ISO 14001. A les platges de Ponent i Llevant oneja la bandera Q de Qualitat, que atorga l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola. La qualitat, excel·lència i respecte cap el medi ambient són els estàndards amb els quals es treballa al litoral de Salou. El conjunt de les platges de Salou compta amb el Certificat Mediambiental ISO 14001. A les platges de Ponent i Llevant oneja la bandera Q de Qualitat, que atorga l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola.

 
Vila-seca, la platja de la Pineda, la Costa Daurada són espais acollidors, de paisatges atractius; de sol, sorra i mar blava. La Pineda, amb el seu passeig marítim de quasi tres kilòmetres, és una platja privilegiada de la Costa Daurada amb Bandera Blava, otorgada per la Fundació Europea d’Educació Ambiental. Vila-seca té el segell de qualitat com a Destinació de Turisme Familiar, marca d’especialització que atorga la Generalitat de Catalunya als destins especialment sensibles al turisme familiar. La Pineda Platja és un municipi turístic, que ofereix un ampli ventall d’allotjaments, restaurants, comerços i serveis preparats amb instal·lacions i recursos de qualitat necessaris per a rebre famílies.

L'entorn

La ciutat de Reus es troba situat en un entorn privilegiat, entre el mar i la muntanya, a tan sols 8 km del litoral de la Costa Daurada i a 1 hora de viatge de Barcelona. Aquesta ubicació privilegiada us permetrà realitzar diferents sortides des de Reus per gaudir dels nombrosos atractius de la zona.

La Costa Daurada, és una de les principals destinacions turístiques de la mediterrània i compta amb un clima suau i benigne. La Costa Daurada és una destinació ideal per gaudir-ne en família.

A la Costa Daurada hi ha tantes opcions com visitants per tal que cadascú la visqui com més li agradi: el seu litoral, un ric patrimoni cultural i històric, una àmplia oferta d’oci, paisatges de gran bellesa natural a l’interior on gaudir d’activitats a l’aire lliure, zones de gran tradició vinícola, una gastronomia típicament mediterrània i una àmplia oferta de turisme de salut i negocis.

La cultura, la història, la natura i la gastronomia són els vèrtex d’una terra rica i plena de vida.

El conjunt monumental de Tàrraco, antiga capital de l’Imperi Romà a la Península Ibèrica, va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 2000 per la seva riquesa monumental. També es conserva un important llegat medieval, amb els monestirs de La Ruta del Cister de Santes Creus i Poblet, aquest últim declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, i pobles de gran importància durant aquest període històric. Reus és el principal exponent del patrimoni modernista de la demarcació, integrada a la Xarxa Europea de l’Art Noveau.

La gastronomia a la Costa Daurada és un art de qualitat que sap combinar a la perfecció la diversitat de la cuina mediterrània, complementada amb una tradició vinícola, té 5 denominacions d’origen de vi que avalen la qualitat d’aquest producte, amb el Priorat i el Penedès com les més conegudes a nivell internacional.

La natura també ofereix al visitant llocs fascinants. Les Muntanyes de Prades i el Parc Natural Serra del Montsant, constitueixen dos conjunts muntanyosos del mediterrani amb masses forestals i fauna variada de gran interès.

El litoral a la Costa Daurada està format per grans centres turístics i per petites poblacions marineres, que ofereixen al visitant allotjament de qualitat, activitats familiars, esports, nàutica...., complementat amb el gran focus d’atracció, el parc temàtic PortAventura.

Reus, a l’interior del litoral de la Costa Daurada, és un indret ideal des d’on conèixer el conjunt de la destinació.

Si voleu ampliar la informació, podeu fer-ho visitant la web: www.costadaurada.info


 Videos Relacionats: 
Costa Daurada

Oficina de Turisme

Plaça del Mercadal, 3
43201 (Gaudí Centre)
977 010 670
infoturisme@reus.cat