Paisatge del Genis

El paisatge de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre han estat sempre font d’inspiració de l’obra i personalitat d’artistes, fins i tot de quatre grans genis universals com són Antoni Gaudí, Joan Miró, Pau Casals i Pablo Picasso.

El Paisatge dels Genis és una proposta turística que recorre les passes d’aquests genials artistes pel territori de Reus i voltants.

La Ruta del Paisatge dels Genis permet descobrir l’essència del paisatge de Costa Daurada i Terres de l’Ebre a través d’una oferta de visites i activitats als municipis de Reus, ciutat natal d’Antoni Gaudí, el Vendrell, ciutat natal de Pau Casals, i Mont-roig i Horta de Sant Joan on Miró i Picasso respectivament hi van fer llargues estades.

 

Els museus i centres culturals dedicats a Gaudí, Miró, Casals i Picasso són els següents:

 

La Ruta del Paisatge dels Genis proposa a cadascun dels municipis, rutes, itineraris i visites guiades per fer a peu o en bicicleta, pels indrets que van freqüentar els genis, així com altres, per conèixer la seva època i entorn d’inspiració. És una experiència a cavall del turisme cultural i l’ecoturisme que t’ofereix una mirada diferent i inspiradora al paisatge del sud de Catalunya.

 

Informació pràctica

GUARDAT
per la meva visita

GUARDA-HO
per la meva visita