Gastronomia

El respecte per la tradició, la proximitat i la qualitat

La cuina mediterrània i els productes conreats històricament a la zona són el pal de paller de la gastronomia reusenca. D’entre els seus productes estrella en destaquen el vermut, l’avellana, l’oli d’oliva i el menjablanc. Tots ells tenen un fort arrelament a la ciutat i es regeixen per estrictes estàndards de qualitat. Es poden adquirir als mercats gastronòmics municipals o a les botigues de proximitat.

La restauració reusenca és un sector en auge. L’oferta gastronòmica de la capital del Baix Camp s’ha vist multiplicada en les darreres dècades i actualment ofereix propostes per a tots els gustos i sensibilitats. Des de menjar tradicional fins a cuines del món, de ben segur trobaràs un restaurant a la teva mida en la teva estada a Reus.

Gaudir de la gastronomia local ofereix una dimensió més als visitants de Reus. I, quan torneu a casa, no oblideu prendre amb vosaltres una ampolla de vermut o un saquet d’avellanes torrades.

Productes locals

Els productes locals més típics estan estretament lligats amb l’agricultura del territori i molt presents tant en la restauració com el comerç.

Veure més
Restauració

L’oferta de restauració de la ciutat és el complement perfecte a la vostra estada. Des de la típica gastronomia local fins a cuines d’arreu del món, i les millors propostes de la cuina creativa i d’autor, els restaurants de Reus són al gust de tothom.

Veure més
Mercats gastronòmics

Els mercats és on gastronomia i comerç es troben, amb una aposta conjunta pels productes de proximitat i de temporada i de gran qualitat i en un entorn dinàmic i molt especial.

Veure més
Esdeveniments gastronòmics

Els esdeveniments gastronòmics són ocasions de trobada i celebració dels productes típics de la zona i, en definitiva, són cites ineludibles per als més llépols.

Veure més