Gastronomia
El respecte per la tradició, la proximitat i la qualitat
La cuina mediterrània i els productes conreats històricament a la zona són el pal de paller de la gastronomia reusenca. D’entre els seus productes estrella en destaquen el vermut, l’avellana, l’oli d’oliva i el menjablanc. Tots ells tenen un fort arrelament a la ciutat i es regeixen per estrictes estàndards de qualitat. Es poden adquirir als mercats gastronòmics municipals o a les botigues de proximitat.
La restauració reusenca és un sector en auge. L’oferta gastronòmica de la capital del Baix Camp s’ha vist multiplicada en les darreres dècades i actualment ofereix propostes per a tots els gustos i sensibilitats. Des de menjar tradicional fins a cuines del món, de ben segur trobaràs un restaurant a la teva mida en la teva estada a Reus.
Gaudir de la gastronomia local ofereix una dimensió més als visitants de Reus. I, quan torneu a casa, no oblideu prendre amb vosaltres una ampolla de vermut o un saquet d’avellanes torrades.
Esdeveniments gastronòmics
Els esdeveniments gastronòmics són ocasions de trobada i celebració dels productes típics de la zona i, en definitiva, són cites ineludibles per als més llépols.
Més informacióProductes locals
Els productes locals més típics estan estretament lligats amb l’agricultura del territori i molt presents tant en la restauració com el comerç.
Més informacióRestauració
L’oferta de restauració de la ciutat és el complement perfecte a la vostra estada. Des de la típica gastronomia local fins a cuines d’arreu del món, i les millors propostes de la cuina creativa i d’autor, els restaurants de Reus són al gust de tothom.
Més informacióMercats gastronòmics
Els mercats és on gastronomia i comerç es troben, amb una aposta conjunta pels productes de proximitat i de temporada i de gran qualitat i en un entorn dinàmic i molt especial.
Més informació