Tots els secrets d'una ciutat amb geni

Ciutat de Gaudí

Per conèixer l’univers d’Antoni Gaudí, cal començar per l’origen. Passejar per la ciutat que el va veure créixer, gaudint de la història i la cultura, us ajudarà a entendre un dels genis més universals i l’autèntic revolucionari de l’arquitectura.

Visita la pàgina

Joia modernista

Els carrers de Reus són una finestra a la vida del 1900. Arreu de la ciutat podeu gaudir del patrimoni modernista, per exemple a la Casa Navàs, l’Institut Pere Mata o, simplement, passejant per uns carrers que són història viva.

Visita la pàgina

Reus passejant

Reus és una ciutat que viu tot l’any a l’aire lliure. Si us perdeu pels seus bulliciosos carrers podreu conèixer de prop el patrimoni cultural i natural de la ciutat.

Patrimoni imprescindible

Veure més

Carrers i places emblemàtiques

Veure més

Parcs i espais verds

Veure més

L'art de comprar passejant

Reus és una autèntica capital del comerç. La seva àmplia oferta, que va des de botigues i mercats de proximitat fins a moderns centres comercials, us ofereix una experiència de compres inoblidable a dues passes de tots els llocs d’interès.

Espai Comercial El Tomb de Reus

Veure més

Unió de Botiguers de Reus

Veure més

Centres comercials

Veure més

Mercats

Veure més

Cambra de Comerç de Reus

Veure més

Ciutat cultural

La cultura fa bategar la ciutat de Reus tot l’any. En l’amplíssim ventall d’oferta cultural trobareu activitats i espectacles de tots els gustos, des d’una Festa Major rica en fins una programació de festivals teatral de primer nivell.

Museus

Veure més

Teatres

Veure més

Festes Majors

Veure més

Esdeveniments i festivals

Veure més

Vermut de Reus

Reus és la Capital del Vermut per excel·lència. La ciutat compta amb més d’un segle d’història de producció d’aquesta beguda que, avui en dia, gaudeix d’una enorme popularitat entre reusencs i visitants. A l’hora del vermut, deixeu-vos endur per l’encant d’aquesta tradició.

Visita la pàgina

Gastronomia

La gastronomia reusenca es caracteritza per un respecte als productes tradicionals, de proximitat i sostenibles i per una variada i àmplia oferta de restaurants. Mimeu el vostre paladar amb una oferta gastronòmica de qualitat i per a tots els gustos.

Visita la pàgina

El cor de la Costa Daurada

La visita a Reus és una oportunitat per conèixer més a fons el sud de Catalunya i tot allò que té per oferir, amb propostes de turisme cultural, turisme d’aventura i de muntanya, enoturisme, i turisme familiar.

Visita la pàgina