L'art de comprar passejant

La capital del comerç enllaça tradició amb modernitat

Gràcies al suau clima mediterrani i a la geografia plana de la ciutat, anar de compres per Reus es converteix en una agradable passejada a l’aire lliure. Hi trobareu un eix comercial de llarga tradició integrat al centre històric, amb botigues de moda, decoració, tecnologia i un llarg etcètera, des de les cadenes més populars fins les botigues més úniques. Els mercats municipals també són una visita obligada i un punt de trobada entre les compres i la gastronomia local.

Reus ha estat una ciutat comercial des de l’edat mitjana, amb un mercat amb més de set segles d’història. Trepitjar els seus carrers és resseguir les passes dels argenters o els llibreters que van construir el caràcter de la vila. Avui aquesta tradició perviu en el caràcter acollidor i tracte professional dels seus botiguers, i en l’abast de l’atracció comercial de Reus que arriba a més de 660.000 persones.

Anar de botigues a Reus és una experiència que uneix tradició amb modernitat. No oblidis d’incloure les compres dins la teva visita a la capital del Baix Camp.

Centres comercials

El Pallol i La Fira són els dos centres comercials que complementen l’experiència de compres a Reus. Hi trobaràs botigues amb les millors marques internacionals així com propostes d’oci i restauració per a tota la família.

El caràcter urbà i de qualitat de l’oferta comercial de Reus es complementa amb els seus dos grans centres comercials, El Pallol i La Fira. Tots dos són accessibles a peu des de les zones amb major interès turístic de la ciutat, a més de comptar amb places d’aparcament disponibles. Els centres comercials de Reus compten amb les millors marques i ofereixen serveis com cinema i restaurants de tot tipus per a que el vostre dia de compres sigui inoblidable.

El Pallol

El Pallol és un passeig comercial urbà, instal·lat en ple eix comercial de Reus.

Veure més
La Fira

El Centre Comercial La Fira de Reus compta amb una gran oferta d’establiments comercials, restauració i oci.

Veure més