L'art de comprar passejant

La capital del comerç enllaça tradició amb modernitat

Gràcies al suau clima mediterrani i a la geografia plana de la ciutat, anar de compres per Reus es converteix en una agradable passejada a l’aire lliure. Hi trobareu un eix comercial de llarga tradició integrat al centre històric, amb botigues de moda, decoració, tecnologia i un llarg etcètera, des de les cadenes més populars fins les botigues més úniques. Els mercats municipals també són una visita obligada i un punt de trobada entre les compres i la gastronomia local.

Reus ha estat una ciutat comercial des de l’edat mitjana, amb un mercat amb més de set segles d’història. Trepitjar els seus carrers és resseguir les passes dels argenters o els llibreters que van construir el caràcter de la vila. Avui aquesta tradició perviu en el caràcter acollidor i tracte professional dels seus botiguers, i en l’abast de l’atracció comercial de Reus que arriba a més de 660.000 persones.

Anar de botigues a Reus és una experiència que uneix tradició amb modernitat. No oblidis d’incloure les compres dins la teva visita a la capital del Baix Camp.

Cambra de Comerç de Reus

La Cambra de Comerç de Reus presta els seus serveis de manera descentralitzada a la Conca de Barberà, el Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, les comarques de la seva demarcació territorial (a banda del Baix Camp, on hi ha la seu corporativa). La Cambra disposa d’un espai físic a cada comarca des d’on oferir els seus serveis tècnics de suport a les empreses del territori. Una proximitat que es complementa amb les visites a la carta a les empreses de cada àrea per oferir solucions a mida de les seves necessitats. Els serveis que la Cambra apropa amb aquetes accions de proximitat són els que s’inclouen en el catàleg de serveis de la Corporació.

Pàgina web: https://cambrareus.org/