Gaudí

Gaudí, arquitecte reusenc

Descobriu els secrets del geni i la seva ciutat

No es pot visitar Reus sense pensar en Antoni Gaudí
Si esteu de visita a Reus, sens dubten haureu de buscar la manera de descobrir aquells indrets vinculats a la vida d’Antoni Gaudí. L’arquitecte va viure els 16 primers anys de la seva vida a Reus, i després hi tornava freqüentment per visitar la família i els amics.

Des de la seva casa natal als indrets que va freqüentar a la seva infantesa i adolescència abans de marxar cap a Barcelona. Es poden resseguir les passes del geni amb la Ruta «Gaudí&Reus», que inclou l’escultura que la ciutat li va dedicar a la seva infància com a punt d’interès, per entendre l’univers de l’arquitecte.

També trobareu visites guiades que us parlaran de les passes de l’arquitecte a la ciutat, amb les que coneixereu una mica més la seva vida i la seva persona, al mateix temps que descobrireu una part del patrimoni de la ciutat.

I, si el que voleu és descobrir els secrets del geni, visiteu el Gaudí Centre, l’únic centre d’interpretació sobre la vida i l’obra de l’arquitecte. El Gaudí Centre Reus és l’homenatge que la ciutat natal de Gaudí dedica al seu fill més universal.

Dotat amb les infraestructures més modernes i l’última tecnologia audiovisual, el Gaudí Centre Reus obre els sentits i la ment dels seus visitants a noves experiències. És un equipament cultural de referència on es poden entendre de manera interactiva les claus de l'arquitectura gaudiniana i modernista en general.

GUARDAT
per la meva visita

GUARDA-HO
per la meva visita